Ημερίδα: Θέματα Αναπαραγωγής & Οικογένεια – 11 Μαρτίου 2017

Posted by EEAI - 20/02/2017 - Ημερίδες - No Comments

Εξελίξεις στη βιολογία, τη γενετική, την ενδοκρινολογία και την ανοσολογία, μας επιβάλλει αγαπητοί μας συνάδελφοι τη δημιουργία αυτής της  συχνής επικοινωνίας έστω κι αν κάποτε πρόκειται για επανάληψη εμπεδωμένων γνώσεων και κλινικών παρατηρήσεων.

Θέματα όπως, Αναπαραγωγής και Πρόληψης γενετικών νοσημάτων, ο ρόλος των τελομερών στην υπογονιμότητα ως και αυτοάνοσα νοσήματα και οι επιπτώσεις τους στη σύλληψη και  εγκυμοσύνη,  θα  αναλυθούν  σ’αυτή την ημερίδα που οργανώνει η ΕΕΑΙ την 11η Μαρτίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο (Παπανικολή 6-10, Χαλάνδρι Αθήνα).

Πέραν του στόχου της ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ που επιδιώκουμε με τα προηγούμενα θέματα με σκοπό τη δημιουργία μιας «ιδανικής» οικογένειας, αυτή η εκδήλωση θα συνοδεύσει και θέματα οικογενειακού δικαίου, με επίκεντρο ενός πολύπλοκου και συχνού τα τελευταία χρόνια κοινωνικού φαινομένου της ενδοοικογενειακής βίας.

Οι εξαίρετοι επιστήμονες ομιλητές και συντονιστές των τριών συνεδριών  θα βοηθήσουν τη σκέψη και τους προβληματισμούς μας με στόχο την βέλτιστη παροχή ιατρικών υπηρεσιών στην υπογονιμότητα ως και τα αίτια ενδοοικογενειακής βίας που οδηγούν στην πρόληψη τέτοιων φαινομένων, μέσω υπηρεσιών επιμόρφωσης και εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες.

Εκ μέρους του Δ.Σ

Καθηγητής Ευγένιος Κουμαντάκης
Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής

Δρ. Κωνσταντίνος Ι.Πάντος
Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής
Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.