Συνέδρια - Συμπόσια

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Διεθνής Ημερίδα για τον Τουρισμό Υγείας στο Ηράκλειο  που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας  ΕΛΙΤΟΥΡ σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Ιπποκράτειο Ινστιτούτο GDHI, τον Ιατρικό Σύλλογο του Ηρακλείου, τον Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης. Στο επίκεντρο του επιστημονικού διαλόγου ετέθη ο Τουρισμός Γονιμότητας της Ελλάδας, 

Mε ιδιαίτερη χαρά ο Δρ Κωσνταντίνος Πάντος, Διευθυντής της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ, θα συμμετάσχει στις εργασίες του Επιστημονικού Συμποσίου με θέμα "Human Reporduction: Past, Present and Future" προς τιμήν της Professor Joyce Harper, Professor of Reproductive Sciences, UCL.

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής σε μια ενδιαφέρουσα επιστημονική συνάντηση που θα γίνει το 3ήμερο της Παρασκευής - Κυριακής 2η – 4η Δεκεμβρίου 2022 στο Royal Olympic Hotel στην Αθήνα με θέμα «Καρκίνος – Υπογονιμότητα – Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (Μύθος και Πραγματικότητα.

Εξειδικευμένοι ιατροί – εμβρυολόγοι συμμετέχουν στο 12ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής Γυναικολογίας που συνδιοργανώνεται από την Μαιευτική Γυναικολογική Εταιρεία Κρήτης, την Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ Νοσοκομείου ως και την Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική  του Νοσοκομείου Χανίων. Την 29η Μαΐου 2022, ημέρα Κυριακή,  μεσημέρι 12:00 - 14:30 στο Ξενοδοχείο AKALI, θα συζητηθούν στην τελευταία συνεδρία αυτού του πολύ αξιόλογου συνεδρίου, διάφορα ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ με έμφαση στη διατήρηση της γονιμότητας και στην πρόληψη, προαγωγή υγείας, ως και την εξασφάλιση υγιούς περιβάλλοντος, κυρίως για τα παιδιά και νέους.

Με τεράστια επιτυχία διεξήχθη το “3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπαραγωγικής Ιατρικής” από τις 16-18 Οκτωβρίου 2020 στην Αλεξανδρούπολη, στο ξενοδοχείο Ramanda Plaza Thraki, σε συνδιοργάνωση  της Εταιρείας Ελληνικής Αναπαραγωγικής Ιατρικής και της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, υπό την Διεύθυνση του Καθηγητή Νικόλαου Νικολέττου.

Η Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής,  στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της προγραμματίζει στις 12-15 Ιουνίου 2014,  στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης,  το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο της εταιρείας, με θέμα «Νέες Τεχνολογίες στην Ιατρική – Ιατρικός Τουρισμός».

Η Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής οργανώνει την 3η Επιστημονική Εκδήλωση σε συνεργασία με την Εταιρεία Διάδοσης Ιπποκρατείου Πνεύματος σε μία πολύπλευρη, πολυθεματική βιοηθική προσέγγιση στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής να συμμετάσχετε στην 8η Επιστημονική της εκδήλωση που θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Σάββατο, στο Συνεδριακό της Κέντρο (Παπανικολή 6-10, Χαλάνδρι, Αθήνα), με θέμα «Δωροδοκία – Δωροληψία στην Υγεία».  Σας περιμένουμε σε αυτή την ημερίδα, που το θέμα της κατά καιρούς έχει απασχολήσει ειδικούς, ιατρούς, οικονομολόγους, νομικούς, δημοσιογράφους, πολιτικούς αλλά και τον κάθε πολίτη στην καθημερινότητά του.

Η Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής σας προσκαλεί σε επιστημονική εκδήλωση που θα γίνει στα πλαίσια του 18ου Παγκρήτιου Ιατρικού Συνεδρίου 4-6 Νοεμβρίου 2016, στο Aquila Porto Rethymno Hotel, Ρέθυμνο Κρήτης, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 16:00, στην Προσυνεδριακή ημερίδα με θέμα «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ».

Επιστημονική Εκδήλωση που συνδιοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με την Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής στα πλαίσια του 44ου Πανελλήνιου Ιατρικού Συνεδρίου, στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην Αθήνα.

Σελίδα 1 από 2